MENU  

Samengesteld door chefkok :Sander Lunter


kerst 2017

Hoorntjes gevuld met palingmousse, sesamzaad en schuim van wasabi met een Edammerkaaswafel met gekonfijte gamba, ricotta en Parmezaangalette

~

Combinatie van Queen krab, soft shell krab en strandkrab met komkommerstructuren, watermeloen, hangop en Cressen

~

Gesmoorde scholfilet met Coquille en Lardo di Colonnata, sojabonen, truffel, Pata Negra en een saus met Champagne

~

Briochebrood gevuld met zacht gegaarde konijnenvoorlopers, rode biet, gelei van groene appel, in kruiden gebakken langoustine en krokant spek

~

Verfrissing van 5 soorten citrus; mandarijn, sinaasappel, grapefruit, limoen en Boeddha's hand

~

Gebraden hertenkalfrugfilet met rode kool, eendenleverbonbon, aardappelfondant, pompoenchutney en wildjus met vossenbessen

~

Bol van pure chocolade met goud en geroosterde pinda's, butterscotch-roomijs, poeder van beurre noisette, gewekte bramen en gezouten karamel

Kerstmenu € 69,50 p.p. Wijnarrangement € 35,00 p.p.

Arrivé tussen 18;00 en 19;00 uur. Aanvang diner 19:00 uur.Het kerst diner wordt op 1e en 2e kerstdag geserveerd.

Mocht er een gerecht in het menu u niet aanspreken dan is onze keuken brigade uiteraard bereid u een alternatief te bieden.

 

 

KERSTBRUNCH 2017

Brunch zal op zowel 1e als 2e kerstdag worden geserveerd vanaf 11:00 en zal eindigen om 15:00

Ossenstaartbouillon met bospaddestoelen

***

Koude gerechten Proeverij van verschillende vlees en vis gerechten, rilette en kaas soorten

***

Gevogeltesalade Oosterse vissalade Griekse salade

***

Warme gerechten gepresenteerd in tapas vorm

Quiche MET GEITENKAAS

pittabroodje met pulled porc

Thaise curry

Surinaams stoofvlees

Gebakken ossenhaas met noedels

Gamba's in hete olie

Roereieren met zalm

Garnalen en kaaskroketjes

Hot chicken wings

Gebakken rijst & friet

***

Proeverij van onze patissier Het gehele menu zal worden geserveerd met verschillende broodsoorten

Menu prijs per persoon € 34,50

Voor Kinderen tot 12 jaar € 15,50 Mocht er een gerecht in het menu u niet aanspreken dan is onze keuken brigade uiteraard bereid u een alternatief te bieden.

 

 


Dun gesneden coquille met gepekelde groentes, mangoschuim, ijskruid en kruidenolie

~

Zacht gegaarde en licht gerookte pulled pork met eendenlever, rode biet, groene appel, krokant spek en hazelnoot

~

Gegrilde tarbot met shiitake, zandwortel, riso venere en basilicum

~

”Roti” van gekonfijte hennebout en kreeft met snijbonenspagetini, kwartelei, aardappelschuim en Shiso Purple

~

Spoom: ”Long Island”

~

Hertenkalfrugfilet met rode kool, kastanje, reepeper, kruidkoek, aceto ui, peer en wild jus

~

Tarte tatin van banaan met pure chocolade, bananenbrood, brownie en stracciatellaroomijs

Dun gesneden coquille met gepekelde groentes, mangoschuim, ijskruid en kruidenolie

~

Zacht gegaarde en licht gerookte pulled pork met eendenlever, rode biet, groene appel, krokant spek en hazelnoot

~

Gegrilde tarbot met shiitake, zandwortel, riso venere en basilicum

~

”Roti” van gekonfijte hennebout en kreeft met snijbonenspagetini, kwartelei, aardappelschuim en Shiso Purple

~

Spoom: ”Long Island”

~

Hertenkalfrugfilet met rode kool, kastanje, reepeper, kruidkoek, aceto ui, peer en wild jus

~

Tarte tatin van banaan met pure chocolade, bananenbrood, brownie en stracciatellaroomijs